Rådgivning

Vi har mycket stor erfarenhet av axelkopplingar och mekaniska konstruktioner. Vi är omvittnat kunniga och flertalet av våra kunder använder oss som bollplank i frågor som rör transmissioner, lager, tätningar och axelkopplingar. Förståelse för ert problem ligger alltid till grund för att kunna välja rätt produkt till er applikation.

Utbudet med olika typer av axelkopplingar på marknaden är stort och alla har sina specifika egenskaper och användningsområden med de fördelar och begränsningar det innebär. Racktech Industriprodukter har den kompetens som krävs för att tillsammans med er komma fram till vad ni verkligen behöver.

Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att vi har möjlighet att leverera produkter från alla välkända tillverkare och leverantörer och fördelen att enbart kunna välja produkter som vi vet håller en hög kvalitet. Rätt erfarenhet och rätt produkt garanterar rätt funktion för er.

Använd oss som ert bollplank i funderingar kring axelkopplingar och låt oss förutsättningslös talas vid om hur vi kan hjälpa just er.

Axelkopplingar är ofta en av flera viktiga delar i en lösning. Vi har ett stort tekniskt kunnande inom närliggande tekniska områden som beräkningar och dimensionering av rem- och kedjetransmissioner eller frågor kring motorer, växlar och andra drifter.

Välkommen att kontakta oss för mer information!


Ladda ner PDF

Kontakta oss för mer information och prisuppgift